Skip to main content

Take Away

Åbningstider
Man - Søn
11:00 - 20:00

Privat Catering

Lad os hjælpe med
maden til dit
næste arrangement

B2B

Forplejning til møder,
konferencer og events.

Foodtruck

Privat eller erhverv, festivaler, messer og happenings.

Organic bowls, juice and coffee

...It's a lifestyle

Vores mad tager helt fundamentalt udgangspunkt i at være sundt og nærings- og proteinrigt. Vi bruger økologi hvor det økonomisk kan forsvares - men bruger altid kun råvarer af meget høj kvalitet.

Vi har Sølvmærket hos ”Det Økologiske Spisemærke”, som betyder at vi kører med 60-90% økologi.

Vores retter er bl.a. bygget op omkring begrebet Functional Food, der skåret ind til benet kan defineres således;

Mad, der er specielt udviklet til at have bestemte virkninger, som kan fremme sundheden eller forebygge sygdomme. 

Hos os, er det blandt andet ved at tilføje kollagen- eller spirulinapulver eller diverse olier, såsom hampefrøolie, hørfrøolie eller fiskeolie, i vores mad eller juicer, der giver det lille ekstra som man kan have behov for.

Navnet The Buddha Bowl Project skal egentligt deles op i 2 for helt at forstå det.

En Buddha Bowl defineres således:

”Et vegetarisk måltid, serveret i en skål, som består af en variation af forskellige grøntsager, korn og kerner, serveret kold.”

Vi synes at navnet er meget rammende – og klingende – også selvom vi på vores menukort har salater, pita og empanadas, der udover at komme i vegetariske og veganske udgaver, også kommer med lækker, fersk laks samt kylling og oksekød – noget for en hver smag!

The og Project kommer til, da der er flere lag i konceptet end ”bare” sund mad og drikke.

Vi er af den overbevisning, at hvis vi alle gør bare en lille ting for miljøet hver dag, så har det en enorm global effekt. Dette går igen hos os, i alt fra bionedbrydelige og/eller genbrugsemballage, til vores møbler lavet af genbrugsmaterialer og helt ned til toiletpapir lavet af bambus. Og lad os bare slå det fast én gang for alle – vi er ikke hellige med det vi laver, men hvorfor ikke gøre en lille forskel, der hvor man nu engang kan!

Vi har en shop-in-shop, der sælger bøger, tøj, skåle, hjemmelavede produkter såsom granola, dressinger (også vegan), diverse dips, bøger, muleposer, to-go-kopper, drikkeflasker m.m. Fælles for det hele er den røde tråd der går igennem det, hvad angår enten økologi, bæredygtighed og bionedbrydelighed.

Studierabat

The Buddha Bowl Project skal være for alle!

Derfor har vi lanceret "STUDIERABATTEN". Har du et gyldigt studiekort du kan fremvise, kan du få en lækker friskpresset juice til en værdi af kr. 59,- helt gratis. What´s not to like?

Kan ikke bruges I forbindelse med andre rabatter eller tilbud og måltidet skal nydes i vores hyggelige restaurant.

Catering

Skal du eller din virksomhed holde en reception, et pressemøde, præsentere en ny kollektion eller holde en workshop eller skal du holde et privat arrangement, hvor du vil tilbyde dine gæster lækre økologiske juicer, spændende, flotte og ikke mindst velsmagende salater, wraps eller pita – lækker og ernæringsrig morgenmad eller måske nogle raw delights?

Så kontakte os endeligt for et uforpligtende tilbud, om det er til 20 eller 200 personer, klarer vi opgaven.

The Buddha Bowl Project i Billund Lufthavn

Vi har åbnet restaurant nr. 2 i Billund Lufthavn i sommeren 2022. Find os op ad trappen efter Duty Free. Her kan du stille både den lille og større sult, inden du hopper ombord på flyet. Det er også muligt at købe bowls, sunde snacks og friske juices to-go.

Vi er nomineret til Entrepreneur of the Year

Poke bowls i verdensklasse?
Vi er nomineret til en flot pris... Knap to år efter åbningen har Ernst & Young fået øje på The Buddha Bowl Project og vores salater, smoothies og burgere...

Green Restaurant-certificeringen gør det nemt for både virksomheden og gæsten

Green Restaurant-mærket samler hele bæredygtighedsindsatsen i kriterier, som virksomhederne bliver målt ud fra. Der er stor fokus på, hvor man kan gå hen og spise med god samvittighed, og Green Restaurant er gæstens vej til et bæredygtigt restaurantvalg.

Certificeringer vi støtter og arbejder efter


Fantastiske samarbejdspartnere

Adresse

The Buddha Bowl Project ApS
Cvr. nr. 41567716

Åbningstider

 • Mandag:
  09-20
 • Tirsdag:
  09-20
 • Onsdag:
  09-20
 • Torsdag:
  09-20
 • Fredag:
  09-20
 • Lørdag:
  10-20
 • Søndag:
  11-20
 • Helligdage:
  16-20

Følg os

© 2024 The Buddha Bowl Project