Skip to main content

Klima- og verdensmål

I The Buddha Bowl Project har vi taget stilling til de 17 verdensmål og fundet ud af hvilke af dem, der i den daglige drift er relevante for os at arbejde med og hvor vi kan gøre en forskel. Vores fokus er på disse 4 mål:

Mål 3: Sundhed og trivsel – at sikre et sundt liv for alle og fremme trivsel for alle aldersgrupper. TBBP er et livstilsprojekt, med fokus på den fysiske og mentale sundhed og vores mission er at gøre de sunde valg nemmere, i en ofte travl hverdag.

Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion – Via reduktion af madspild, der bl.a. sker ved at vi producere suppe af grøntsagsrester, som vi giver til socialt udsatte borger via Café Parasollen og Blå Kors, samt genanvendelse af det spild der ikke kan undgås via DAKA Refood, prøver vi hver dag at begrænse belastningen af resurser og bidrage med vores del til et ansvarligt forbrug og produktion.

Mål 13: Klimaindsats – Ved udelukkende at bruge bioplast – A-PET, R-PET, PET og komposterbart - samt FSC certificeret emballage og bringe vores produkter ud i elbiler, forsøger vi at bidrage til hurtig handling for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser.

Mål 15: Livet på land – Vi bruger udelukkende økologiske og pesticidefri frugt og grøntsager, der belaster klimaet mindst muligt. Derudover er vi partner med Naturfonden, hvis formål er at købe, beskytte og genoprette natur i hele Danmark.

”Den lynhurtige og farvestrålende isfugl suser henover kilderne. Når orkideen sump-hullæbe blomstrer til juli, kan man nyde dens pebermyntestribede læbe. Sjældne mosser og sommerfuglen violetrandet ildfugl får et nyt hjem. Velkommen i Villestrup Enge. Her får The Buddha Bowl Projects 417 kvadratmeter nu lov til at være natur for altid.
Vi har købt 75 hektar tidligere marker og enge syd for Rold Skov. Det skal nu være natur for altid. Genopretning af naturen her vil spare klimaet for flere hundrede ton CO2 hvert eneste år.”

The Buddha Bowl Project har været så heldige at komme igennem nåleøjet og er blevet en del GCO - Grøn Cirkulær Omstilling under Region Syddanmark - Læs mere om forløbet her.

Adresse

The Buddha Bowl Project ApS
Cvr. nr. 41567716

Åbningstider

 • Mandag:
  09-20
 • Tirsdag:
  09-20
 • Onsdag:
  09-20
 • Torsdag:
  09-20
 • Fredag:
  09-20
 • Lørdag:
  10-20
 • Søndag:
  11-20
 • Helligdage:
  16-20

Følg os

© 2024 The Buddha Bowl Project